דף הבית-3 › פורומים › פורום פנסיה, גמל, ביטוח חיים וחיסכון › החזר פרמית ביטוח
מציג 0 תגובות משורשרות
- מאתתגובות
- דודאורח16 במאי 2016 בשעה 10:58מס' מאמרים: 5469.ב 2013 גיליתי שחברת הביטוח חייבה אותי, במסגרת ביטוח חיים שהוא חלק מביטוח מנהלים,בתעריף כפול, משנת 1999.
דרשתי מהחברה להשיב לפוליסה את הכסף מהוון, כולל כל הרווחים מ 1999 בחישוב חודשי. החברה השיבה סכום מסוים וכשטענתי שהסכום אינו נכון, זיכו אותי בסכום הרבה יותר גדול וכשלחצתי עוד, הגדילו את הסכום לסכום גדול פי 3 מהזיכוי הראשון.
שתי שאלות:
1. האם ניתן לחשב את סכום ההחזר כולל הצמדה, רווחים וכו באופן מדויק (כאילו היה נשאר בפוליסה מ 1999)? והאם זה מסובך או רק הרצה במחשב?
2. נותר סכום של כ 20% שעדיין לא הוחזר. חברת הביטוח מתנה את ההחזר בחתימה על כתב ויתור (שאין ולא יהיו לי טענות ומענות מכל סוג שהוא וכו וכו וכו…). האם זה חוקי? שהרי הם יצרו את הבעיה ומחובתם, לדעתי, להשיב את שלקחו, ללא תנאים.
תודה
- מאתתגובות
מציג 0 תגובות משורשרות